Goedkoopste energieleverancier: Laagste prijsgarantie en bespaar tot € 500 p/jaar

De zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier hebben we sterk vereenvoudigd. Door het invullen van uw postcode en uw (geschatte) verbruik laten we direct zien welke energieleverancier de goedkoopste zijn voor uw situatie. Overstappen naar een goedkopere energiemaatschappij kan erg lonend zijn. Bij een overstap bespaard een huishouden gemiddeld huishouden € 210 per jaar. Is het de eerste keer dat er wordt overgestapt, dan is de besparing vaak nog groter. Uw nieuwe energieleverancier zegt nadat u de aanvraag bij ons hebt ingediend uw huidige energiecontract voor u op. De overstap wordt u dus geheel uit handen genomen. Het vergelijken en kiezen voor goedkope energie kost bovendien maar 2 minuten en is heel gemakkelijk.

De goedkoopste energie van Nederland in 2019

Veel mensen stellen ons de vraag welke energiemaatschappij de goedkoopste is van Nederland. Dit is echter voor iedereen anders, omdat de energieprijzen per leverancier én per regio kunnen verschillen. Ook speelt uw verbruik een grote rol. Bij sommige energie aanbeiders kunt u gebruik maken van een voordelig daltarief en bij anderen weer niet. Het hangt er daarom ook vanaf of u een dubbele meter heeft. Tot slot bieden de energiemaatschappijen in sommige situaties u een korting niet aan, terwijl anderen dat wel weer doen. Het meest objectieve advies om de goedkoopste energieleverancier van 2016 te vinden is om een vergelijk te maken in de energievergelijker op basis van de gegevens die op uw situatie van toepassing zijn. Op Energiemaatschappijen-vergelijken.nl houden we tarieven zoveel mogelijk bij, maar anneer u voor 2019 een goed vergelijk wilt maken raden we deze website aan. Daar worden namelijk alle tarieven elke dag geupdate en bent u verzekerd van de beste prijs voor uw energie.

Bespaar tijd en geld met de energievergelijker

U kunt er voor kiezen om de prijzen van de energieleverancier zelf handmatig op hun websites te controleren. Dit is een tijdrovende en vaak weinig transparante bezigheid. In de energievergelijker ziet u in één overzicht welke aanbieder de goedkoopste is en welke prijs u gaat betalen. Er komt geen opslag voor kosten voor ons bij. Wij krijgen slechts een kleine vergoeding die hierin al is verwerkt. Toch zijn de prijzen vaak lager dan op de websites van de energieleveranciers zelf, omdat de energiemaatschappijen graag in onze vergelijkere bovenaan komen. Daarom bieden ze dikwijls lagere tarieven aan dan op hun eigen website! Wij garanderen dat wanneer u via ons overstapt u nooit meer betaald dan bij de energieleverancier zelf. Hiermee vindt u eenvoudig de aanbieder van de goedkoopste stroom en het goedkoopste gas.

Op de energienota kan door kritisch te kijken naar uw energiemaatschappij op jaarbasis honderden euro’s worden bespaard. Dit doet u door het overstappen van energiemaatschappij naar een goedkope energiemaatschappij. Uw nieuwe energiemaatschappij regelt het overstappen voor u, zodat u niet zonder gas of stroom komt te zitten. Vul uw postcode in, uw verbruiksgegevens, u kunt profiteren van een scherper nachttarief en uw huidige energiemaatschappij en start met energiemaatschappijen vergelijken. Begin met uw energiemaatschappij vergelijken en bespaar tot € 500 per jaar.